Skip to main content

De leukste activiteiten vind je in het Klim & Avonturenbos!

Activiteiten Tilburg

Op zoek naar leuke activiteiten in de regio Tilburg? Het Klimbos in Goirle ligt in de bossen op maar 10 minuten vanuit Tilburg. Je kunt al met 2 personen bij ons een activiteit doen. We organiseren activiteiten voor particulieren, groepen vanaf 10 personen en voor kinderen. We hebben verschillende activiteiten buiten voor jong en oud. Kortom, iedereen is welkom!

Klim & Zip

Vanaf € 18,50 p.p.

Leef je helemaal uit in het leukste klimbos nabij Tilburg

Fun Klimmen

Vanaf € 18,50 p.p.

Kom klimmen en klauteren op 12 verschillende activiteiten

Klim Special

Vanaf € 23,50 p.p.

Combineer alle klimactiviteiten van het klimbos in 3 uur!

Rolstoel Klimbos

Vanaf € 18,50 p.p.

Een unieke ervaring voor mensen in een rolstoel

Cadeaubon 6 t/m 12 jaar

Van € 18,50 p.p.

De leukste cadeaubon om te geven of te krijgen!

Cadeaubon vanaf 13 jaar

Van € 22,50 p.p.

De leukste cadeaubon om te geven of te krijgen!

Activiteiten Tilburg

Onze activiteiten zijn geschikt voor grote groepen, kleine groepen, kinderfeestjes, bedrijfsuitjes of voor mensen in een rolstoel. Kortom, iedereen is welkom! Kom tijdens onze activiteiten in de omgeving Tilburg de natuur ontdekken, klim en klauter door ons klimbos heen en stimuleer de teambuilding in je team of onder de collega’s. Er zit dus ongetwijfeld een activiteit bij. Onze activiteiten Tilburg zijn leuk voor een dagje uit met de kinderen, om een vakantie met uitjes te vullen of als activiteit voor grote groepen zoals een schoolreisje. En dat het hele jaar door. Al onze activiteiten zijn in ons Klim & Avonturenbos die op 6 kilometer van de A58 ligt, vlakbij Tilburg en op 2 kilometer van de Belgische grens. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is ons Klim & Avonturenbos goed te bereiken voor alle leuke activiteiten in de omgeving Tilburg.

DSC03818 Medium

Activiteiten voor kinderen

Op zoek naar leuke activiteiten voor de kinderen of voor mét de kinderen? Wij hebben genoeg activiteiten die geschikt zijn voor jong en oud, vanaf 7 jaar. Van leerzame activiteiten tot actieve, spannende activiteiten. Laag bij de grond, of suis langs de boomtoppen. Ieder kind heeft zo zijn eigen wensen en grenzen en hier hebben wij verschillende passende activiteiten bij. Zo hebben we ook activiteiten voor kinderen waar het meer om spelelementen draait dan klimmen op hoogte. We hebben genoeg leuke activiteiten voor kinderen, maar ook voor ouderen.

Activiteiten buiten

Zoals eerder genoemd zijn al onze activiteiten buiten. Buiten zijn is goed voor jong en oud en is nodig voor de ontwikkeling. Buiten zijn bevordert de ontwikkeling van de zintuigen en de motoriek. Daarnaast is het een goede manier om grenzen te ontdekken. Ook wordt de belevingswereld vergroot door activiteiten buiten uit te voeren. Door klimmen en klauteren wordt de grove motoriek getraind. Dit alles wordt met veel plezier ontwikkeld tijdens onze buitenactiviteiten.

Heb je nog vragen?