Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=rTM6k1TTzdQ

Beleef de leukste bedrijfsuitjes of bedrijfsactiviteiten in de regio Tilburg

Bedrijfsuitje in Brabant

Een bedrijfsuitje in de omgeving van Tilburg organiseren? Het Klim & Avonturenbos in Goirle ligt midden in de bossen en is makkelijk te bereiken (op minder dan 10 minuten vanuit Tilburg). Onze bedrijfsactiviteiten zijn origineel, betaalbaar en leuk voor iedereen. Ze zijn geschikt om de samenwerking of teambuilding te verbeteren. Maar ook als plezier voorop staat, bieden we veel keuze in een leuk uitje voor je bedrijf.

Boogschiet Clinic

Vanaf €13,50 p.p.

Vind de innerlijke Robin Hood bij het handboogschieten!

Archery Tag

Vanaf €17,50 p.p.

Archery Tag is het nieuwste actiespel voor groepen

Outdoor Challenge

Vanaf €22,50 p.p.

Een mix van actieve en ludieke outdoor activiteiten

Shooting Games

Vanaf €23,50

Wie is de Willem Tell of Robin Hood van de groep?

Bushcraft Vuurspel

Vanaf €28,50 p.p.

Wie is de ware Robinson in het team?

Smokkelmissie

Vanaf €29,50 p.p.

Een teambuilding spel op de grens tussen Tilburg en Turnhout

High Events

Vanaf €34,00 p.p.

Een spannende en uitdagende groepsactiviteit

Mountainbiken

Vanaf €34,50 p.p.

Ontdek landgoed Gorp & Roovert per mountainbike

Bedrijfsactiviteiten

Leer je collega’s op een hele andere manier kennen tijdens een van onze bedrijfsuitjes in het gezellige Brabant. Ieder jaar hetzelfde bedrijfsuitje, gaat vervelen. Daarom bieden wij verschillende bedrijfsactiviteiten aan. We helpen graag om een passend uitje te vinden voor jouw bedrijf. Of jullie nu een bedrijfsuitje willen met veel beweging, creativiteit of juist de teambuilding willen bevorderen; wij hebben een passende bedrijfsactiviteit. De mogelijkheden zijn onbeperkt tijdens onze bedrijfsuitjes in Brabant. Denk aan een GPS tocht, activiteiten waarin jullie vooral met nadenken en samenwerken tot een oplossing komen en klimactiviteiten. En na de activiteit kunnen jullie het bedrijfsuitje afsluiten met een diner, barbecue of een borrel.

ToertochtRocks 0877

Bedrijfsuitje in de winter

Zoek je een leuk bedrijfsuitje in Brabant deze winter? We hebben een aantal speciale winter activiteiten waarmee je het traditionele kerst teamuitje of de nieuwjaarsborrel een originele invulling geeft. Het is belangrijk dat een bedrijfsuitje voor iedereen toegankelijk moet zijn, leuk om te doen en altijd kan. Het is het moment om een andere kant van je collega’s te ontdekken en plezier te maken. Dit kan de band onderling versterken en het personeel extra motiveren. Uit onderzoek is gebleken dat bijna al je personeelsleden meegaan als een bedrijfsuitje op een werkdag wordt gepland. Een datum kun je gemakkelijk prikken door middel van verschillende tools zoals een datumprikker. Bekijk onze winter activiteiten!

Uitje bedrijf

Een uitje voor het bedrijf in Brabant organiseren? Dit blijft altijd lastig, de bedrijfsactiviteit moet goed bereikbaar zijn, betaalbaar en leuk zijn voor iedereen. Daarom heb je bij ons de keuze uit verschillende bedrijfsactiviteiten in de omgeving van Tilburg. Veel van onze uitjes voor een bedrijf zijn geschikt om de teambuilding binnen het bedrijf te bevorderen. Maar ook om de sfeer binnen het team en de communicatie te verbeteren. Bedenk van te voren als je een uitje voor uw bedrijf gaat organiseren met welk doel je dit wilt, hoeveel mensen ermee gaan, wat bij er bij het bedrijf past en wat het budget is. Kies een leuke bedrijfsactiviteit uit en maak je reservering op de dag dat de meeste mensen kunnen en stuur een paar dagen voor het bedrijfsuitje een reminder naar jouw personeel. Twijfel je nog een beetje of wil je graag een dag op maat? Neem dan contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Heb je nog vragen?