Skip to main content

Nu ook in de winter: activiteiten voor groepen en de leukste uitjes

Winter Wonder Landgoed

Het Klim & Avonturenbos in Goirle is ook in de winter een ideale locatie voor uitjes en activiteiten. Kom genieten van de winterse sfeer, de fonkelende lichtjes en het warme kampvuur. Bij ons vind je de leukste winter activiteiten voor groepen en winter uitjes. Ideaal als winterborrel of personeelsuitje. Sluit je activiteit af met een winter buffet of diner in het sfeervolle restaurant.

Winter Junior Survival Tocht

Vanaf € 9,95 p.p.

Mogelijk op woensdag- & vrijdagmiddag

Winter Escape Tour

Vanaf € 13,50 p.p.

Mogelijk op woensdag- & vrijdagmiddag

Winter Kickbike Tocht

Vanaf € 16,50 p.p.

Mogelijk op woensdag- & vrijdagmiddag

Winter Special

Vanaf € 20,50 p.p.

Kom in de winter klimmen en winterse activiteiten doen, mogelijk vanaf 20 personen.

Winter Vuurspel

Vanaf € 22,50 p.p.

Een leuke activiteit waarin vuur maken centraal staat, mogelijk vanaf 10 personen.

Winter Klim & Zip plus

Vanaf € 19,50 p.p.

Kom klimmen en zippen en beleef de vrije val in de winter! Mogelijk vanaf 20 personen.

Winter Borrel Programma

Vanaf € 36,50 p.p.

Het kampvuur brandt, de lichtjes zijn aan, leuke activiteiten en lekkere drankjes en hapjes.
Mogelijk vanaf 20 personen.

Op zoek naar Koning Winter

Vanaf € 24,50 p.p.

Het ludiekste groepsuitje dat je kan doen in de winter, mogelijk vanaf 20 personen.

Winterse activiteiten

Het wordt buiten eerder donker en de temperaturen zakken. Maar er zijn nog genoeg winterse activiteiten om te doen en die zijn niet alleen binnen. Kom ook in de winter een van onze winteractiviteiten buiten doen. En juist in de winter gebeuren er mooie dingen in de natuur, wat goed is voor de ontwikkeling van een mens. Daarnaast is het natuurlijk ook in de winter goed voor je om wat tijd buiten door te brengen.

Winter activiteiten

Win bijvoorbeeld een Olympische medaille tijdens onze winter games. Of kom winter survivallen en leef je uit op verschillende buitenactiviteiten en bouw een zo hoog mogelijke toren van ijsblokken. Kortom, genoeg groepsactiviteiten voor in de winter. Onze winter activiteiten zijn een heerlijke manier om uit de najaarsdip te komen. Kom genieten van de winterse sfeer, de fonkelende lichtjes en het warme kampvuur, de leuke winter activiteiten en sluit de dag af met een diner, zoals een winterse barbecue.

winter activiteiten

Winter uitjes

We hebben de neiging om in de winter binnen te gaan zitten, gezellig met zijn allen bij het haardvuur een bordspel te spelen of lekker op de bank tv te kijken, waardoor de kinderen ook binnen blijven. Maar er zijn veel meer andere winter activiteiten te doen, ook buiten. Kom dus een van onze winter uitjes buiten doen! Als het buiten koud is, is het lekker om buiten actief bezig te zijn en je warmt je vanzelf op tijdens een van onze winter uitjes. Daarnaast blijkt dat de kans op griep kleiner wordt als je veel tijd doorbrengt in de frisse buitenlucht en waar kan dat beter dan tijdens een van onze winter activiteiten.

Winteractiviteiten buiten

Al onze winteractiviteiten zijn buiten, zodat je optimaal kunt genieten van ons winterwonderlandgoed waar de leukste winter uitjes en borrels plaatsvinden. Dus wil je leuke winteractiviteiten buiten doen? Kom bij ons langs. Ons klimpark is gewoon open in de winter. Je kunt verschillende parcoursen afleggen op diverse hoogtes. Ondertussen zijn er verschillende obstakels te overwinnen en opdrachten uit te voeren tijdens onze buitenactiviteiten in de winter. Daarna kun je nog gezellig een (warm) drankje bij ons drinken.

Groepsactiviteiten winter

Rond de periode voor de kerst hebben wij ook verschillende activiteiten. Probeer bijvoorbeeld het geheim van de Kerstman te achterhalen, door middel van verschillende activiteiten en opdrachten in kerstsfeer uit te voeren. De gezellige winter uitjes kunnen afgesloten worden met een borrel, diner en/of kerstpakket overhandiging.

Originele kerstborrel

Ben je op zoek naar een originele kerstborrel in de regio Tilburg? Ook dan kun je bij ons terecht. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen in de winter? Jong en oud is bij ons welkom, kom ons parcour afleggen in het Klimbos of vier het kerstuitje bij ons op het landgoed. Je kunt altijd bellen naar 013 – 4690460 voor meer informatie en dan bespreken we de mogelijkheden graag.

svg+xml;charset=utf

Heb je nog vragen?