Skip to main content

Nu ook in de winter: activiteiten voor groepen en de leukste uitjes

Winter Wonder Landgoed

Voor de gezelligste winteractiviteiten is het Klim & Avonturenbos de ideale locatie. Organiseer bij ons de leukste uitjes met activiteiten waarbij je samen geniet van de winterse sfeer met fonkelende lichtjes en een warm kampvuur. De activiteiten zijn geschikt voor grote en kleine groepen. Perfect voor winter uitjes zoals een winterborrel of personeelsuitje. Sluit je activiteit af met een winter buffet of diner in het sfeervolle restaurant.

Winter Klim & Schiet

€ 22,50 p.p.

Ga in de winter lekker naar buiten en kom klimmen & handboogschieten, mogelijk vanaf 10 personen.

Winter Vuurspel

€ 22,50 p.p.

Een leuke activiteit waarin vuur maken centraal staat, mogelijk vanaf 10 personen.

Winter Challenge

€ 29,50 p.p.

Kom in de winter klimmen en winterse activiteiten doen, mogelijk vanaf 20 personen.

Winter Klim & Zip

€ 22,50 p.p.

Kom in de winter klimmen en zippen! Mogelijk vanaf 20 personen.

Op zoek naar Koning Winter

€ 24,50 p.p.

Het ludiekste groepsuitje dat je kan doen in de winter, mogelijk vanaf 20 personen.

Winter Borrel

€ 36,50 p.p.

Het kampvuur brandt, de lichtjes zijn aan, leuke activiteiten en lekkere drankjes en hapjes, mogelijk vanaf 20 personen.

Winter activiteiten

De wintermaanden zijn de ideale periode om een actief winter uitje te organiseren. Bij ons kun je terecht voor een uitdagende Winter Escape Tour of een echte survival tocht. Kom samen klimmen en zippen of warm je op tijdens het Winter Vuurspel. Wij organiseren de leukste activiteiten in de winter om de teambuilding te verbeteren en elkaar nog beter te leren kennen. Bezoek ons Klim & Avonturenbos in de winter en daag elkaar uit tijdens de gezelligste activiteiten.

Avontuurlijk winter uitje

Win een Olympische medaille tijdens onze winter games of kom winter survivallen. Bouw een zo hoog mogelijke toren van ijsblokken of maak samen een vuur. Daag jezelf uit tijdens onze buiten activiteiten in de winter en beleef mooie momenten. Naast activiteiten kun je ook klimmen en zippen op wel 10 meter hoog. Sluit je dag vervolgens af met een échte winterbarbecue. Voor de avontuurlijkste winteractiviteiten kun je bij ons terecht.

klimbos winter sneeuw 9

Klimmen in de winter

Het Klim & Avonturenbos is ook tijdens de winter geopend. Voor grote groepen hebben we een speciaal parcours over spannende bruggen, hoge netten en een tokkelbaan. Daag jezelf uit en spring de pamper jumper vanaf 9 meter hoog. Blijf in de winter vooral niet binnen en beleef onze winter activiteiten samen met je team. Veiligheid staat boven alles, dus wees verzekerd van de juiste begeleiding én een ongevallenverzekering.

Winteractiviteiten buiten

Al onze winteractiviteiten zijn buiten, zodat je optimaal kunt genieten van ons winterwonderlandgoed waar de leukste winter uitjes en borrels plaatsvinden. Dus wil je leuke winteractiviteiten buiten doen? Kom bij ons langs. Ons klimpark is gewoon open in de winter. Je kunt verschillende parcoursen afleggen op diverse hoogtes. Ondertussen zijn er verschillende obstakels te overwinnen en opdrachten uit te voeren tijdens onze buitenactiviteiten in de winter. Daarna kun je nog gezellig een (warm) drankje bij ons drinken.

Groepsactiviteiten in de winter

Rond de periode voor de kerst hebben wij ook verschillende activiteiten voor winter uitjes. Probeer bijvoorbeeld het geheim van de Kerstman te achterhalen, door middel van verschillende activiteiten en opdrachten in kerstsfeer uit te voeren. De gezellige winter uitjes kunnen afgesloten worden met een borrel, diner en/of kerstpakket overhandiging.

Originele kerst- of nieuwjaarsborrel

Ben je op zoek naar een originele locatie voor een kerst- of nieuwjaarsborrel in de regio Tilburg? Ook dan kun je bij ons terecht. Wij verzorgen de gezelligste en avontuurlijkste uitjes. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen in de winter? Jong en oud is bij ons welkom, kom ons parcour afleggen in het Klimbos of vier het kerstuitje bij ons op het landgoed. Je kunt altijd bellen naar 013 – 4690460 voor meer informatie en dan bespreken we de mogelijkheden graag.

Winter Special feb 2021 23

Heb je nog vragen?