Skip to main content

Junior Survival Tocht

Een survival tocht met activiteiten in de bossen.
Een zelfsturende tocht voor kinderen tussen de 4 - 12 jaar.

Nu reserveren

€9,95 p.p. voor kinderen t/m 12 jaar

2 uur

Vanaf 2 personen

Vanaf 4 jaar
Nu reserveren

Ideaal voor families met kinderen!

Een ideale activiteit voor families met kinderen. Na een duidelijke uitleg ga je lekker zelf op survival in de bossen (met een kompas en opdrachtenkaart). Je voltooit diverse opdrachten zoals een slackline (koorddansen), tunnelbuis, kabelbaantje, kantelladder en een laag klauter parcours. Onderweg los je ook nog enkele leuke opdrachten op over de natuur.

Aan het einde van de tocht ontvang je benodigdheden om zelf een vuur te maken. Hierin kun je heerlijke marshmallows roosteren! Indien vuur maken verboden is i.v.m. droogte, wordt dit onderdeel vervangen door het zoeken naar een schat.

De junior survival tocht is ook geschikt voor mindervaliden. Hiervoor zijn er speciale outdoor rolstoelen aanwezig die gratis ter beschikking worden gesteld. Deze dienen vooraf gereserveerd te worden bij het plaatsen van de boeking.

Alleen kinderen van 4 t/m 12 jaar betalen voor de survival tocht, begeleidende ouders zijn gratis! (er geldt een minimum van 2 betalende bezoekers)

Inclusief...

  • Uitleg en instructie over de survival tocht
  • Rugzak met benodigdheden (1 per 8 personen)
  • Toegang tot slackline, kantelladder, tunnelbuis, kabelbaan en klauter parcours
  • Gebruik van kampvuurplaats (vervangend schatzoeken bij droogte)
  • Materialen om vuur te maken (vervangend schatzoeken bij droogte)
  • Marshmallows (of prijs uit de schatkist bij droogte)
  • Speciale ongevallen verzekering
  • BTW

Junior Survival Tocht statistieken

Spanning:

60%

Natuur:

60%

Jong & oud:

80%

Kennisvergrotend:

80%
Nu reserveren

Avonturiers die je voorgingen

Mark3 Personen

Combinatie met eten bij het restaurant was prima. De survivaltocht gaf deze leeftijdscategorie voldoende uitdaging en speelmogelijkheden.

Annelies4 Personen

We hebben de Junior Survivaltocht gedaan met onze kinderen. Ze hebben er van genoten! Alle opdrachten vonden ze heel leuk. Dagje uit was echt een succes!

Angela5 Personen

De junior survivaltocht is een leuke activiteit voor de kids. Het kompasschieten vonden die van ons wat lastig nog, maar de klimgedeeltes vonden ze erg leuk. En als afsluiter marshmallows roosteren boven je eigen vuur is natuurlijk helemaal top!

Gerda3 Personen

Met mijn 2 kleindochters de juniorsurvivaltocht gedaan. Uitdagend voor allebei. Moeilijker, kompas lezen en andere leerzame opdrachten over bomen en dieren. Voor de jongste ook lekker mee oplossen en klimmen en klauteren. Ook het vuur maken was een belevenis. Leuke begeleiding ook. Voor herhaling vatbaar.