Skip to main content

Kom klimmen in ons Klimbos Tilburg!

Klimmen

Op zoek naar een toffe locatie om te klimmen in de omgeving van Tilburg? Klim & Avonturenbos in Goirle is de perfecte locatie voor jouw klimactiviteit! Met uitdagende routes in een prachtig bos is dit een leuke activiteit voor alle leeftijden. Bekijk snel het aanbod aan activiteiten en boek online!

Klim & Zip

Vanaf € 14,50 p.p.

Leef je helemaal uit in het leukste klimbos nabij Tilburg

Fun Klimmen

Vanaf € 19,50 p.p.

Kom klimmen en klauteren op 13 verschillende activiteiten

Klim Special

Vanaf € 25,50 p.p.

Combineer alle klimactiviteiten van het klimbos in 3 uur!

Rolstoel Klimbos

Vanaf € 19,50 p.p.

Een unieke ervaring voor mensen in een rolstoel

Cadeaubon 6 t/m 12 jaar

Van € 19,50 p.p.

De leukste cadeaubon om te geven of te krijgen!

Cadeaubon vanaf 13 jaar

Van € 24,50 p.p.

De leukste cadeaubon om te geven of te krijgen!

Klimmen Tilburg

Klim & Avonturenbos is al jaren hét klimbos van de omgeving Tilburg. We hebben verschillende klimactiviteiten die uitdagend zijn voor jong en oud. Zo kan je over bruggen klauteren, naar beneden suizen op een tokkelbaan of je evenwicht proberen te behouden op een kabel. Met leuke activiteiten de hoogte in gaan is niet voor iedereen weggelegd. Daarom is het bij ons klimbos mogelijk om je eigen route en hoogte te bepalen. Dit maakt het leuk voor iedereen. Echt iedereen ja? Ja, echt iedereen. Zo kunnen mensen in een rolstoel ook klimmen bij ons. Met onze rolstoelvriendelijke parcours zorgen we voor een onvergetelijke ervaring.

DSC03818 Medium

Klimmen outdoor op een prachtige locatie

Het Klim & Avonturenbos bevindt zich op een prachtige locatie en dat op nog geen 10 kilometer van de stad Tilburg af. Ideaal dus voor bedrijfsuitjes of kinderfeestjes. Zo ben je niet lang onderweg en is het ook vanaf Tilburg makkelijk bereikbaar. Het vallen van de bladeren live meemaken of klimmen in een heerlijk zomers zonnetje kan allemaal bij Klim & Avonturenbos. De drukte van de stad ontspringen doe je in de natuur van ons klimbos.

Klimpark Tilburg

Ons klimbos in de buurt van Goirle is perfect voor een dagje weg. Met verschillende uitdagende klimroutes ga je verschillende challenges aan in de bomen. De moeilijkheidsgraad is zelf te bepalen. Dat maakt het leuk voor alle leeftijden. Geen keuze kunnen maken tussen alle leuke klimactiviteiten? Kijk dan eens naar de Klim Special. Deze activiteit combineert alle klimactiviteiten. Klinkt dat niet geweldig? Naast de klimactiviteiten kun je bij Klim & Avonturenbos ook cadeaubonnen bestellen. Deze zijn verkrijgbaar in twee verschillende soorten. Zo hebben we een cadeaubon 6-12 jaar en een cadeaubon vanaf 13 jaar. Kortom, de leukste cadeaubonnen en klimactiviteiten vind je bij Klim & Avonturenbos.

Heb je nog vragen?