Skip to main content

Douane Code Kraker

Kraak verschillende codes en puzzels tot je het geheim ontrafelt!
Een zelfsturende tocht op zoek naar de geheimen van de smokkeltijd.

Nu reserveren

€14,50 p.p. voor deelnemers vanaf 13 jaar

2 uur

Vanaf 9 jaar

4,5 km
Nu reserveren

Ideaal voor families en gezinnen met kinderen

Een ideale activiteit voor families en gezinnen met kinderen. Na een duidelijke uitleg ga je lekker zelf op avontuur in de bossen.

Ga op pad met diverse oriëntatiemiddelen een roadbook en kraak verschillende codes om zo het geheim van de bende van Gorp te ontrafelen! De bende van Gorp waren vroeger beruchte smokkelaars. Wat is hun geheim waardoor ze lange tijd niet gepakt zijn?! Onderweg los je diverse puzzels en raadsels op. Deze zorgen ervoor dat jullie tot het sleutelwoord kunnen komen en zo de smokkelprijs verdienen!

De tocht is ideaal voor jong en oud, waarbij kinderen tot en met 12 jaar gratis mee mogen! (er geldt een minimum van 2 betalende bezoekers)

Inclusief...

  • Uitleg over de oriëntatiemiddelen en de tocht
  • Rugzak met roadbook, opdrachten en puzzels (1 per 8 personen)
  • Toegang tot het speel- & avonturenbos
  • Smokkelprijs voor elke deelnemer
  • Speciale ongevallen verzekering
  • BTW

Douane code kraker statistieken

Inspanning:

60%

Puzzelen:

90%

Natuur:

80%

Jong en oud

70%
Nu reserveren

Avonturiers die je voorgingen

Helma4 Personen

Heel leuk om te doen. Activiteiten in bos: heel leuk. Voor ons een hele geslaagde middag. De uitspanning, andere activiteiten en service horeca. Alles perfect geregeld.

Kenny2 Personen

Wij (vader en zoon) speelden de Douane Code Kraker. Heel gaaf en origineel opgezet. Lekker buiten in een mooie omgeving. Uitleg en 'prijsuitreiking' door erg vriendelijke medewerker. Het is een mooie locatie, met veel mogelijkheden!

Chiara4 Personen

Op een vakantiedag deden wij de douane code kraker met 2 kinderen van 9 en 11. Ze vonden vooral de opdrachten leuk en werden super serieus uitgevoerd. De uitleg was duidelijk, alles werkte goed en de kids hebben genoten. Mooie omgeving ook!