Skip to main content

De leukste avontuurlijke tochten vind je in het Klimbos Tilburg!

Avontuurlijke tochten

Klim & Avonturenbos in Goirle is hét bos met de coolste en meest avontuurlijke tochten van Brabant. Ben jij op zoek naar een leuk familie-uitje, kinderfeestje of juist een tocht voor een grote groep als een schoolreisje? Bekijk dan snel ons aanbod en boek online!

Avonturenpad

Gratis!

Een avontuurlijke wandeling door het bos speciaal voor kids.

Junior Survival Tocht

Vanaf € 9,95 p.p.

Een survival tocht met activiteiten in de bossen.

GPS Wandeltocht

Vanaf € 9,95 p.p.

Avontuurlijke GPS wandeling door het grensgebied van Goirle.

Douane Code Kraker

Vanaf € 13,50 p.p.

Kraak verschillende codes en puzzel tot je het geheim ontrafelt.

Step Smokkeltocht

Vanaf € 16,50 p.p.

Ontdek de geheimen van de smokkeltijd per kickbike.

E-Chopper Tocht

Vanaf € 31,50 p.p.

Ga op ontdekking over de landgoederen per E-Chopper

Tandem Tocht

Vanaf € 10,50 p.p.

Ontdek de omgeving van Goirle per tandem.

Avontuurlijke wandeling

Op zoek naar een leuke wandeling in de omgeving Tilburg? Dan ben je bij het Klim & Avonturenbos in Goirle aan het juiste adres. Met een groot aanbod aan wandelroutes en survivaltochten hebben wij de perfecte dagtrip voor jong en oud. We hebben een GPS Wandeltocht en een Douane Code Kraker, wat voor elke doelgroep uitdagend is. Al onze wandelroutes zijn in de omgeving van Goirle en zijn zo’n 5 kilometer lang.

svg+xml;charset=utf

Fietstochten Tilburg

Ook voor avontuurlijke fietstochten in de omgeving Tilburg kan je bij Klim & Avonturenbos terecht. Met prachtige routes langs de recreatieplas ’t Zand en schijnvliegveld de Kiek ben je nooit uitgekeken. Is “normaal” fietsen niet uitdagend genoeg? Dan is de tandem, E-chopper of step tocht wellicht iets voor jullie! Deze aparte fietsen zorgen voor net wat meer spektakel. Hierdoor wordt het ontdekken van de omgeving Goirle nog leuker en wordt het een uitzonderlijke ervaring. Ga er op uit en ontdek de omgeving van Goirle op een van onze kickbikes of geniet van de hotspots tijdens een E-chopper tocht.

Wandelen voor kinderen

Op pad met de kinderen of inspiratie nodig voor een leuk kinderfeestje? Wij hebben verschillende excursies die geschikt zijn voor kinderen vanaf een jaar of 4. Zo kunnen kinderen een educatieve wandelroute volgen door het bos. Hier zullen de kinderen leren hoe planten en dieren overleven in de natuur. Niet interessant? Kijk dan eens naar de supertoffe survival tocht waar kinderen zelf leren vuur te maken en leuke opdrachten uitvoeren. Het Klim & Avonturenbos biedt verschillende wandelroutes voor ieder wat wils.

Heb je nog vragen?