Skip to main content

De leukste avontuurlijke tochten vind je in het Klimbos Tilburg!

Avontuurlijke tochten

Op zoek naar een uitdagende wandelroute in Tilburg of wil je jezelf uitdagen tijdens onze avontuurlijke tochten? Klim & Avonturenbos in Goirle is hét bos met de coolste en meest avontuurlijke tochten van Brabant. Bezoek onze locatie voor een leuk familie-uitje, kinderfeestje of juist een tocht voor een grote groep als een schoolreisje. Bekijk snel ons aanbod en boek online!

Avonturenpad

Gratis!

Een avontuurlijke wandeling door het bos speciaal voor kids.

Junior Survival Tocht

€ 9,95 p.p.

Een survival tocht met activiteiten in de bossen.

GPS Wandeltocht

€ 9,95 p.p.

Avontuurlijke GPS wandeling door het grensgebied van Goirle.

Douane Code Kraker

€ 14,50 p.p.

Kraak verschillende codes en puzzel tot je het geheim ontrafelt.

De Stalen Ros

€ 24,50 p.p.

Ontdek per tandem en mountainbike al puzzelend de prachtige grensstreek en landgoederen die rondom het Klim- & Avonturenbos liggen.

In Vuur en Vlam

€ 13,50 p.p.

Een puzzel-oriëntatie tocht die je al wandelend langs de mooiste plekjes van Gorp & Roovert brengt

Step Smokkeltocht

€ 17,50 p.p.

Ontdek de geheimen van de smokkeltijd per kickbike.

E-Chopper Tocht

Vanaf € 31,50 p.p.

Ga op ontdekking over de landgoederen per E-Chopper

Tandem Tocht

Vanaf € 5,25 p.p.

Ontdek de omgeving van Goirle per tandem.

Avontuurlijke wandelroutes Tilburg

Op zoek naar een leuke wandelroute in de omgeving Tilburg? Dan ben je bij het Klim & Avonturenbos in Goirle aan het juiste adres. Met een groot aanbod aan wandelroutes en survivaltochten hebben wij de perfecte dagtrip voor jong en oud. Bewandel het Avonturenpad met de kinderen en leer van alles over de natuur. Of ontdek bijzondere plekjes tijdens de GPS Wandeltocht. We bieden ook een uitdagende tocht waarbij je samen puzzels en raadsels oplost, namelijk de Douane Code Kraker. Onze avontuurlijke wandelroutes in de omgeving van Tilburg zijn voor elke doelgroep uitdagend en zo’n 5 kilometer lang.

ToertochtRocks 1522

Fietstochten Tilburg

Ook voor avontuurlijke fietstochten in de omgeving Tilburg kan je bij Klim & Avonturenbos terecht. Met prachtige routes langs de recreatieplas ’t Zand en Schijnvliegveld de Kiek ben je nooit uitgekeken. Is “normaal” fietsen niet uitdagend genoeg? Dan is de tandem, E-chopper of steptocht wellicht iets voor jullie! Deze aparte fietsen zorgen voor net wat meer spektakel. Hierdoor wordt het ontdekken van de omgeving Goirle nog leuker en wordt het een bijzondere ervaring. Ga er op uit met onze fietstochten rondom Tilburg en ontdek de omgeving van Goirle op een van onze kickbikes of geniet van de hotspots tijdens een E-chopper tocht.

Wandelen met kinderen

Wandelen met de kinderen of inspiratie nodig voor een leuk kinderfeestje? Ga op pad tijdens onze verschillende excursies die geschikt zijn voor kinderen vanaf een jaar of 4. Wandel gezellig met de kinderen onze educatieve wandelroute door het bos. Hier zullen de kinderen leren hoe planten en dieren overleven in de natuur. Niet interessant? Kijk dan eens naar de supertoffe survival tocht waar kinderen zelf leren vuur te maken en leuke opdrachten uitvoeren. Het Klim & Avonturenbos biedt verschillende wandelroutes en heeft voor ieder wat wils.

Heb je nog vragen?