Skip to main content

Rolstoelvriendelijk uitje in het Klimbos

Een unieke ervaring voor mensen in een rolstoel!
Verleg je grenzen tussen de boomtoppen

Nu reserveren

7 t/m 12 jaar: €19,50 &
vanaf 13 jaar: €24,50

2 uur
Nu reserveren

Een unieke ervaring!

Welkom bij ons rolstoelvriendelijke klimparcours, waar avontuur voor iedereen toegankelijk is! Ontdek een unieke ervaring waarbij grenzen van mobiliteit worden verlegd en waar iedereen, ongeacht hun fysieke beperkingen, de kans krijgt om de sensatie van het klimmen te ervaren.

Het rolstoelvriendelijke parcours is zo ontworpen dat er leuke uitdagingen in zitten, waardoor deelnemers comfortabel en veilig kunnen deelnemen aan het klimparcours op een hoogte van 5 meter! Overwin diverse hindernissen tussen de boomtoppen en suis als afsluiting via een tokkelbaan van 35 meter naar beneden.

Een super beleving!

NB:

  • Deelnemers moeten zelfstandig in een rolstoel kunnen zitten.
  • De aangegeven prijzen zijn op basis van individueel bezoek. Bij een groepsbezoek met meerdere deelnemers in een rolstoel volgt een programma op maat met een ander tarief (i.v.m. intensievere begeleiding).
  • De deelnemer dient vergezeld te worden door iemand die mee het klimparcours ingaat voor ondersteuning.

Inclusief...

  • Begeleiding door ervaren instructeurs
  • Benodigde materialen (rolstoel, gordel, helm, expoglider)
  • Rolstoelparcours: 4 – 5 meter hoog, 4 hindernissen, 50 meter lengte
  • Zip-Line: 5 meter hoog, 35 meter lengte
  • Speciale ongevallen verzekering
  • BTW

Rolstoel klimmen statistieken

Spanning:

100%

Rolstoel:

100%

Inspanning:

80%

Bijzonder:

100%

Geluksmoment:

100%
Nu reserveren

Klimmers die je voorgingen

Hans3 Personen

Vanwege lichamelijke beperking ben ik volledig rolstoel gebonden. Via Zonnebloem Jong kon ik ook de lucht in!! Fantastisch om mee te mogen maken! Super dankjewel.. En hulde aan de 2 mensen die ons begeleid hebben op het parcours. 8 keer hetzelfde rondje. Met een super blije rolstoelgebruiker.. dan heb je wel een super conditie!

Lore, Nore en Bert3 Personen

Ik wilde iets speciaal doen met mijn nichtje die in een rolstoel zit. Het was een fantastisch leuke ervaring en we hebben er enorm van genoten. Het is echt een aanrader voor iedereen. We zijn ook de hele middag zeer goed begeleid door 2 super vriendelijke medewerkers van het park.

Alie2 Personen

Bij aankomst heel erg vriendelijk personeel. Betrokken en heel erg positief ingesteld. Alles voor een (glim)lach van Marlies, mijnpleegdochter. Om haar in een rolstoel naar boven te helpen. Toppers. Zeer de moeite waard om een dikke 250 km voor te rijden.

Rolstoelvriendelijk uitje

Op zoek naar een rolstoelvriendelijk uitje? Wij hebben een klimparcours die rolstoeltoegankelijk is. Zo kun je onder begeleiding met je rolstoel ook klimmen langs de boomtoppen en over spannende hindernissen heen. Zo heb je een uitje die voor iedereen toegankelijk is. Ons rolstoelvriendelijk uitje is om 5 meter hoog, zo kun je met en zonder rolstoel genieten van de spanning en sensatie van klimmen tussen de boomtoppen.

Rolstoel klimmen

Tijdens dit rolstoelvriendelijke uitje verleg je grenzen en test en ontwikkel je vaardigheden. Dankzij onze ervaren instructeurs krijg je de juiste begeleiding en kan jij iedere uitdaging aangaan. Ze zijn speciaal getraind om rolstoelgebruikers te assisteren en door het klimparcours te helpen. Na het overwinnen van verschillende hindernissen wacht dé beloning aan het einde van het parcours. Een tokkelbaan van maar liefst 35 meter lang, het gevoel van vrijheid en de adrenaline zullen niet ontbreken.

Mytylschool 2 juni 2022 4423

Onvergetelijke ervaring met de rolstoel

Als je op zoek bent naar een avontuurlijke dag vol uitdaging en opwinding, waarbij je kunt genieten van de natuur op een unieke manier, kom dan naar Klimenavonturenbos en ontdek ons rolstoelvriendelijke parcours op 5 meter hoogte. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring terwijl je diverse hindernissen overwint en met volle snelheid naar beneden suist via onze 35 meter lange tokkelbaan. Bij Klimenavonturenbos geloven we dat avontuur geen beperkingen kent.

Andere rolstoelvriendelijke uitjes

Wil je een rolstoelvriendelijk uitje maar hoef je niet per se de hoogte in? Of wil je het rolstoel klimmen uitbreiden met nog een activiteit voor jong en oud? Ons avonturenpad is gratis toegankelijk en sinds april 2019 ook rolstoeltoegankelijk. Je kunt bij ons ook gebruik maken van speciale outdoor rolstoelen die gratis ter beschikking staan. Bekijk ons avonturenpad.

Kom je langs?