Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=rTM6k1TTzdQ

De leukste groepsactiviteiten  en groepsuitjes in Brabant

Groepen

Op zoek naar een leuke groepsactiviteit of groepsuitje? Het Klim & Avonturenbos ligt op één van de mooiste plekken van Brabant. Alle groepsactiviteiten worden georganiseerd in de bosrijke omgeving in Tilburg (Noord-Brabant). Onze activiteiten voor groepen zijn een goede manier om elkaar beter te leren kennen, de familiebanden aan te halen of leuk als kinderfeestje. Maar onze groepsuitjes zijn ook prima geschikt als bedrijfsuitje of teambuilding.

Discgolf

Vanaf €7,50 p.p.

Kom discgolfen in het Klim & Avonturenbos! Een leuke activiteit geschikt voor alle leeftijden.

Boogschiet Clinic

Vanaf €14,50 p.p.

Vind de innerlijke Robin Hood bij het handboogschieten!

Archery Tag

Vanaf €17,50 p.p.

Archery Tag is het nieuwste actiespel voor groepen

Outdoor Challenge

Vanaf €23,50 p.p.

Een mix van actieve en ludieke outdoor activiteiten

Shooting Games

Vanaf €24,50

Wie is de Willem Tell of Robin Hood van de groep?

Bushcraft Vuurspel

Vanaf €27,50 p.p.

Wie is de ware Robinson in het team?

Smokkelmissie

Vanaf €32,50 p.p.

Een teambuilding spel op de grens tussen Tilburg en Turnhout

High Events

Vanaf €36,50 p.p.

Een spannende en uitdagende groepsactiviteit

Mountainbiken

Vanaf €34,50 p.p.

Ontdek landgoed Gorp & Roovert per mountainbike

Family Walk

Vanaf €9,95 p.p.

Een familie uitje met activiteiten voor jong en oud

Family Adventure

Vanaf €19,50 p.p.

Een actief familie uitje waar iedereen aan kan mee doen!

Family Challenge

Vanaf €42,50 p.p.

Een uitgebreid arrangement voor een hele middag aan activiteiten

Friends Challenge

Vanaf €36,50 p.p.

Altijd al je vrienden actief willen uitdagen?

Team Challenge

Vanaf €52,50 p.p.

Ga de strijd aan met je club/vereniging genoten!

Groepsactiviteiten Brabant

Groepsactiviteiten in Brabant gezocht? Bij Klim & Avonturenbos zijn verschillende leuke groepsactiviteiten te vinden. We hebben verschillende groepsactiviteiten van verschillende moeilijkheidsgraden, tijdsbestekken en hoogtes. Alles is mogelijk bij onze groepsactiviteiten in Brabant. Dus voor een groepsuitje in Brabant voor een familiedag, teambuilding, kinderfeestje of met de vriendengroep ben je bij ons aan het juiste adres. Het is ook mogelijk om een dag op maat te laten maken.

kratjes stapelen KA 1 scaled

Groepsactiviteiten

Iedere groep kent zijn eigen wensen, leeftijden, lef en favoriete groepsactiviteiten. Daarom bieden wij een aantal verschillende groepsactiviteiten in Brabant aan. Wij organiseren de leukste groepsactiviteiten in de buitenlucht, zo ben je lekker bezig in een mooie omgeving. We hebben verschillende groepsactiviteiten in spelvorm, maar ook activiteiten waarbij je kunt gaan klimmen en klauteren. Of gaan jullie tijdens de groepsactiviteit GPS smokkel wandeltocht ervaren hoe is om een echte smokkelaar te zijn op de grens van België?

Leuke groepsactiviteiten

Ben jij aan de beurt om een leuke groepsactiviteit te organiseren? Kom dan een van onze originele activiteiten doen. Onze leuke groepsactiviteiten zijn een goede manier om elkaar beter te leren kennen, de familiebanden aan te sterken en leuk als kinderfeestje. De leuke groepsactiviteiten zijn ook geschikt voor teambuilding of als bedrijfsuitje. Als je activiteiten met een groep doet, leer je elkaar op een andere manier kennen en elkaar nog beter kennen. Je leert waar de een goed in is en hoe de ander de zwaktes op kan vullen. Bovendien is het vooral gewoon heel leuk en gezellig om met zijn allen activiteiten te doen.

Groepsuitje Brabant

Wij helpen je graag bij het organiseren van een groepsuitje in Brabant. Zo hebben wij het groepsuitje ‘Fun Klimmen’, waarbij je tien onderdelen mag beklimmen en beleven. Zoals onze klimwand, kantelladder, hoog net en meer. Ook hebben we verschillende parcours, op verschillende hoogtes. Parcours 1 bij het groepsuitje Brabant Klim & Zip is op 4 tot 5 meter hoogte, parcours 2 op 6 tot 7 meter hoogte en de zip-line op 6 tot 10 meter hoog.

Kun je niet kiezen uit de verschillende groepsactiviteiten in Brabant of heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Heb je nog vragen?