Avonturenpad

Een avontuurlijke wandeling door het bos speciaal voor kids.
Lekker spelen en ook nog iets leren over de natuur.

Nu reserveren

0

1 tot 3 uur

Vanaf 4 jaar

2 of 4,5 km
Nu reserveren

Het Avonturenpad!

In samenwerking met Brabants Landschap is het Avonturenpad ‘Survival of the Fittest’ ontwikkeld. Het is een educatieve wandelroute door het bos waarbij de deelnemers onderweg op een actieve manier leren hoe planten en dieren overleven. Daarnaast zijn er meerdere uitdagende activiteiten, zoals boomstambruggen, touwslingers en een blote voetenpad

Het Avonturenpad is gratis toegankelijk om een zo groot mogelijk publiek kennis te laten maken met het leven in de natuur.

Het Avonturenpad is sinds april 2019 ook rolstoeltoegankelijk! Voor rolstoelers zijn er speciale outdoor rolstoelen aanwezig die gratis ter beschikking worden gesteld.

Met de ‘Survivalgids voor jonge boswachters’ kun je de route uitbreiden met extra opdrachten en activiteiten. Deze is te koop bij de balie van het Klim & Avonturenbos en Natuurpoort Roovertsche Leij voor slechts €. 4,- per stuk (Leden van Brabants Landschap krijgen €2,- korting). De opbrengsten komen ten goede aan Brabants Landschap en het onderhoud van het avonturenpad.

Avonturiers die je voorgingen

Regina3 Personen

Ik was superblij met de keuze voor dit klimbos. Prachtige ligging en uitdagend voor alle leeftijden.

Pedro3 Personen

Een mooie locatie met een uitdagend klimbos en enthousiast personeel. Er hing een erg positieve vibe.

Aniek10 Personen

We hebben een mooie middag gehad met z'n allen. Een erg mooi klimbos en prima instructeurs.