Skip to main content

De leukste schoolactiviteiten vind je in het Klimbos Tilburg!

School activiteiten

Bij Klim & Avonturenbos organiseer je de leukste en sportiefste schoolreisjes. Wij bieden avontuurlijke school activiteiten aan voor een onvergetelijke dag. Onze schooluitjes zijn afgestemd op leerlingen van basisscholen en het middelbaar onderwijs. We hebben uitdagende activiteiten waarbij je kunt klimmen, een battle kunt doen of op de fiets stapt voor een fietstocht. Voor elke sportdag of schoolreisje hebben we passende school activiteiten.

School Klim & Zip

Vanaf €19,50 p.p.

Klimbos Goirle is de ideale locatie voor een buitensportdag!

School Fun Klimmen

Vanaf €18,50 p.p.

Fun Klimmen in het leukste Klimbos bij Tilburg.

School Klim Special

Vanaf €24,50 p.p.

Combineer alle klimactiviteiten van het klimbos in 3 uur!

School Outdoor Challenge

Vanaf €20,50 p.p.

Een divers outdoor programma! Welk team wint dit avontuur?

School Team Battle

Vanaf €20,50 p.p.

Leuke buitenactiviteiten met school? Kies de Team Battle!

School Bike- & Step Tocht

Vanaf €27,50 p.p.

Ontdek het bosrijke gebied per Kickbike en Mountainbike.

School Respect Game

Vanaf €34,50 p.p.

Een sportdag rondom het thema respect!

School Survival Tocht

Vanaf €11,50 p.p.

Een avontuurlijk en uitdagend schoolreisje nabij Tilburg

Schooluitje Tilburg

Op zoek naar een schooluitje? Kies voor een actieve activiteit en ga lekker de natuur in. Leuke activiteiten voor een outdoor of survival sportdag met de school gezocht? Onze school activiteiten bevatten het allemaal! Voor basisscholen en middelbaar onderwijs organiseren we uitdagende schooluitjes in de omgeving van Tilburg. Een compleet schooluitje met talloze activiteiten in de natuur. Leuk voor alle leerlingen. Bekijk hierboven onze activiteiten voor een schooluitje om nooit meer te vergeten.

Fun Klimmen3 scaled

Schooluitje

Zoek je school activiteiten gericht op kennismaking met de klas? Of wil je de samenwerking en teambuilding bevorderen binnen de klas? Wij organiseren de tofste outdoor schoolactiviteiten. Ook voor een schoolkamp kun je bij ons terecht. Schooluitjes kunnen verschillende doelen hebben en wij hebben er de passende school activiteiten voor. Wij bieden een avontuurlijke survivaldag als schooluitje, waar in teams wordt gestreden tijdens verschillende activiteiten. Maar je kunt de leerlingen ook het Avonturenbos insturen met een kaart, kompas en rugzak. Tijdens deze tocht zullen ze verschillende opdrachten uitvoeren.

Schoolreisje

Klim & Avonturenbos is een ideale bestemming voor een schoolreisje. We bieden verschillende schoolactiviteiten aan voor jongeren. Al onze schoolactiviteiten zijn inclusief ervaren instructeurs, benodigde materialen en speciale ongevallenverzekering. En met de keuze uit negen verschillende activiteiten zit er altijd een leuke activiteit voor jong en oud tussen.

Sportdag bij Klim & Avonturenbos

Leerlingen tijdens de sportdag lekker buiten bezig laten zijn? Al onze activiteiten zijn in de buitenlucht, waarbij grenzen worden verlegd en het doorzettingsvermogen wordt getest. Dit, in combinatie met plezier, zorgt voor een onvergetelijke ervaring tijdens een sportdag of schoolkamp. De leerlingen zullen tijdens de sportdag leren om nog beter met elkaar samen te werken en ze ontdekken waar hun medeleerlingen goed in zijn en wat de valkuilen zijn. Twijfel je over een schoolactiviteit of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Heb je nog vragen?