Skip to main content

De leukste schoolactiviteiten vind je in het Klimbos Tilburg!

School activiteiten

Op zoek naar een school activiteit, sportdag of schooluitje? Het Klim & Avonturenbos in Goirle is een ideale bestemming voor scholen die activiteiten willen organiseren in een bosrijke omgeving. Onze schoolactiviteiten zijn afgestemd op leerlingen van basisscholen en het middelbaar onderwijs. We bieden uitdagende schooluitjes aan die leuk zijn voor alle leerlingen. Voor elke sportdag of schooluitje hebben we passende schoolactiviteiten.

School Klim & Zip

Vanaf €18,50 p.p.

Klimbos Goirle is de ideale locatie voor een buitensportdag!

School Fun Klimmen

Vanaf €18,50 p.p.

Fun Klimmen in het leukste Klimbos bij Tilburg.

School Klim Special

Vanaf €23,50 p.p.

Combineer alle klimactiviteiten van het klimbos in 3 uur!

Schoolkamp in 1 dag

Vanaf €34,50 p.p.

Een complete dag om leuk het schooljaar af te sluiten!

School Survival Tocht

Vanaf €8,- p.p.

Een avontuurlijk en uitdagend schoolreisje nabij Tilburg

School Eco Challenge

Vanaf €19,50 p.p.

Een educatief schoolreisje in de Brabantse natuur

School Outdoor Challenge

Vanaf €18,00 p.p.

Een divers outdoor programma! Welk team wint dit avontuur?

School Team Battle

Vanaf €19,00 p.p.

Leuke buitenactiviteiten met school? Kies de Team Battle!

School Bike- & Step Tocht

Vanaf €26,00 p.p.

Ontdek het bosrijke gebied per Kickbike en Mountainbike.

School Respect Game

Vanaf €32,50 p.p.

Een sportdag rondom het thema respect!

Schooluitje Tilburg

Op zoek naar een schooluitje? Kies voor een actieve activiteit en ga lekker de natuur in. Leuke activiteiten voor een outdoor of survival sportdag met de school gezocht? Onze schoolactiviteiten bevatten het allemaal! Voor basisscholen en middelbaar onderwijs organiseren we uitdagende schooluitjes in de omgeving van Tilburg. Een compleet schooluitje met talloze activiteiten in de natuur. Leuk voor alle leerlingen. Bekijk hierboven onze activiteiten voor een schooluitje om nooit meer te vergeten.

svg+xml;charset=utf

Schooluitje

Zoeken jullie een schooluitje gericht op kennismaking met de klas? Of wil je de samenwerking en teambuilding bevorderen binnen de klas? Of ga je voor een gezellig schooluitje met de leerlingen? Of zoek je nog originele outdoor schoolactiviteiten voor tijdens schoolkamp? Schooluitjes kunnen verschillende doelen hebben en wij hebben er de passende schoolactiviteiten voor. Zo hebben we een Survivaldag als schooluitje, waar in teams wordt gestreden tijdens verschillende activiteiten. Maar je kunt de leerlingen ook het Avonturenbos insturen met een kaart, kompas en rugzak. Tijdens deze tocht zullen ze verschillende opdrachten uitvoeren.

Schoolactiviteiten

Klim & Avonturenbos is een ideale bestemming voor een schoolreisje. We bieden verschillende schoolactiviteiten aan voor jongeren. Voor de bassischolen beginnen de prijzen voor de activiteiten vanaf €9,50 en voor de middelbare scholen vanaf €16,50. Al onze schoolactiviteiten zijn inclusief ervaren instructeurs, benodigde materialen en speciale ongevallen verzekering. En met de keuze uit negen verschillende activiteiten ziet er altijd een leuke activiteit voor jong en oud tussen.

Sportdag bij Klim & Avonturenbos

Leerlingen tijdens de sportdag lekker buiten bezig laten zijn? Al onze activiteiten zijn in de buitenlucht, waarbij grenzen worden verlegd en het doorzettingsvermogen wordt getest. Dit in combinatie met plezier, zorgt voor een onvergetelijke ervaring tijdens een sportdag of schoolkamp. De leerlingen zullen tijdens de sportdag leren om nog beter met elkaar samen te werken en ze zullen erachter komen waar hun medeleerlingen goed in zijn en wat de valkuilen zijn. Twijfel je over een schoolactiviteit of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Heb je nog vragen?