Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=aVp0jY1Q2Qk

De leukste Kinderfeestjes vind je in het Klimbos Tilburg!

Kinderfeestjes

Op zoek naar een avontuurlijke locatie voor een stoer kinderfeestje in Tilburg? Bij het Klim & Avonturenbos bieden we de leukste kinderfeestjes midden in de bossen op nog geen 10 minuten rijden vanuit Tilburg. Ga voor een echt klimavontuur of ga de strijd aan tijdens een survival kinderfeestje. Meer dan alleen klimmen? Bekijk dan al onze activiteiten en reserveer snel!

Klim & Zip Feestje

Vanaf 9 jaar en €19,50 p.p.

Kinderfeestje waarbij je klimt tussen de boomtoppen.

Fun Klim Feestje

Vanaf 6 jaar en €19,50 p.p.

Kom klimmen en klauteren op 10 spannende activiteiten.

Klim Special Feestje

Vanaf 9 jaar en €26,50 p.p.

Combineer alle klimactiviteiten van het klimbos in 3 uur!

Survival Feestje

Vanaf 6 jaar en €19,50 p.p.

Een kinderfeest met survivaltocht en boogschieten.

Shooting Feestje

Vanaf 9 jaar en €19,50 p.p.

Een kinderfeest met verschillende shooting manieren.

Winter Survival Feestje

Vanaf 6 jaar en €19,- p.p.

Een kinderfeestje in de winter met stoere activiteiten.

Winter Klim Feestje

Vanaf 6 jaar en €19,- p.p.

Een kinderfeestje in de winter met o.a. klimmen op een indoor klimwand.

Winter Shooting Feestje

Vanaf 9 jaar en €19,- p.p.

Een kinderfeest met verschillende shooting manieren.

Kinderfeestje Tilburg

Is jouw zoon of dochter jarig en wil je een kinderfeestje in Tilburg organiseren? Kom dan onze parcours beklimmen in het Klim & Avonturenbos. Naast klimmen bieden we ook échte survival kinderfeestjes waarbij de kinderen gaan boogschieten en zelf vuur mogen maken. Alle activiteiten vinden buiten plaats en veiligheid vinden wij erg belangrijk, dus goede begeleiding is uiteraard aanwezig. Tijdens het feestje krijgen de kinderen een pakje drinken en aan het einde krijgen ze iets lekkers mee naar huis. Kies voor een stoer kinderfeestje in Brabant en bezoek ons Klim & Avonturenbos.

Site zippen

Vanaf 6 jaar

Bij ons kun je een kinderfeestje vieren voor kinderen vanaf 6 jaar. Kies voor Fun Klimmen op 10 meter hoogte of kom een van onze andere activiteiten doen, waar je onbeperkt gebruik van mag maken. Ben je op zoek naar iets uitdagends? Bekijk dan ons Klim & Zip kinderfeestje voor kinderen vanaf 9 jaar. Bij deze activiteiten moeten de kinderen minimaal 1,30 meter zijn. De reden hiervoor is dat het parcours op 4 meter tot op sommige plekken 10 meter hoog zit. Veiligheid gaat bij ons boven alles, dat kun je hier uitgebreider lezen. Wij gaan voor kwaliteit, veiligheid en service. Daarom is ieder kinderfeest inclusief speciale ongevallenverzekering.

Kinderfeestje Brabant

Voor een stoer kinderfeestje in Brabant, een outdoor kinderfeestje of een survival kinderfeestje ben je bij Klim & Avonturenbos aan het juiste adres! Alles voor een onvergetelijk en avontuurlijk kinderfeestje in Tilburg. Wij hebben activiteiten voor een spectaculair survival kinderfeestje. Je kunt klimmen en klauteren, boogschieten en eigen marshmallows roosteren. Het kan allemaal tijdens een survival kinderfeestje. Voor een middag vol plezier in de buitenlucht. Heb je nog vragen over een kinderfeestje in Tilburg? Bekijk hier de meestgestelde vragen over het organiseren van een kinderfeestje bij ons.

Heb je nog vragen?