Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=aVp0jY1Q2Qk

De leukste Kinderfeestjes vind je in het Klimbos Tilburg!

Kinderfeestjes

Op zoek naar leuke activiteiten voor een stoer kinderfeestje in Tilburg? Het Klim & Avonturenbos is een ideale locatie midden in de bossen op nog geen 10 minuten rijden vanuit Tilburg. Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee en kom klimmen tussen de bomen. Of wil je liever een survival kinderfeestje? Dan gaan de kinderen op avontuur in de bossen, gaan ze boogschieten en roosteren ze marshmallows. We bieden stoere activiteiten voor een avontuurlijk kinderfeestje in het Brabantse Tilburg.

Klim & Zip Feestje

Vanaf 9 jaar en €19,- p.p.

Kinderfeestje waarbij je klimt tussen de boomtoppen.

Fun Klim Feestje

Vanaf 7 jaar en €19,- p.p.

Kom klimmen en klauteren op 10 spannende activiteiten.

Klim Special Feestje

Vanaf 9 jaar en €24,50 p.p.

Combineer alle klimactiviteiten van het klimbos in 3 uur!

Shooting Feestje

Vanaf 9 jaar en €19,- p.p.

Een kinderfeest met verschillende shooting manieren.

Survival Feestje

Vanaf 7 jaar en €19,- p.p.

Een kinderfeest met survivaltocht en boogschieten.

Winter Survival Feestje

Vanaf 7 jaar en €19,- p.p.

Een kinderfeestje in de winter met stoere activiteiten.

Winter Shooting Feestje

Vanaf 9 jaar en €19,- p.p.

Een kinderfeest met verschillende shooting manieren.

Winter Klim Feestje

Vanaf 7 jaar en €19,- p.p.

Combineer alle klimactiviteiten van het klimbos in 3 uur!

Kinderfeestje Tilburg

Is jouw zoon of dochter jarig en wil je graag een kinderfeestje in Tilburg organiseren? Kom genieten tijdens een van de activiteiten in ons Klim & Avonturenbos. Deze activiteiten zijn allemaal buiten en bevatten veel klim en klauterwerk. Kies voor een echt survival kinderfeestje met stoere activiteiten. Wij zorgen voor de marshmallows en ervaren begeleiding die goed opletten tijdens de activiteiten.

svg+xml;charset=utf

Vanaf 7 jaar

Je kunt jouw kinderfeestje bij ons vieren met kinderen vanaf 7 jaar. Kom Fun Klimmen op 10 meter hoogte of kom een van onze lage activiteiten doen, waar je onbeperkt gebruik van mag maken. Durf jij een vrije val te springen vanaf 12 meter? Of klimmen als een aap bij de monkeyclimb tot wel 10 meter hoogte? Of bekijk ons Klim & Zip feestje voor kinderen vanaf 9 jaar. Bij deze activiteiten moeten de kinderen minimaal 1,30 meter zijn. De reden hiervan is dat het parcours op 4 meter tot op sommige plekken 10 meter hoog zit. Veiligheid gaat bij ons boven alles, dat kun je hier uitgebreider lezen. Wij gaan voor kwaliteit, veiligheid en service. Daarom is ieder kinderfeest inclusief speciale ongevallen verzekering.

Kinderfeestje Brabant

Voor een stoer kinderfeestje in Brabant, een outdoor kinderfeestje of een survival kinderfeestje ben je bij Klim & Avonturenbos aan het juiste adres! Alles voor een onvergetelijk en avontuurlijk kinderfeestje in Tilburg. Wij hebben activiteiten voor een spectaculair survival kinderfeestje. Klimmen en klauteren, boogschieten en eigen marshmallows roosteren, het kan allemaal tijdens een survival kinderfeestje. Voor een middag vol plezier in de buitenlucht. Nog vragen over een kinderfeestje in Brabant? Bekijk hier de meestgestelde vragen over het organiseren van een kinderfeestje bij ons.

Heb je nog vragen?