Skip to main content

Fun Klim kinderfeestje

Fun Klim kinderfeestje: kom klimmen en klauteren op 13 spannende activiteiten. Een kinderfeestje voor stoere kids vanaf 6 jaar.

Nu reserveren

€19,50 p.p.

2 uur

Vanaf 6 jaar

Vanaf 8 personen
Nu reserveren

Alles in één klimfeestje

Na een ontvangst begint jullie avontuur.
Na een duidelijke uitleg ga je lekker klimmen en klauteren op 13 verschillende activiteiten. Beklim een klimwand, hoog touwnet, big swing of ga boomklimmen. Of durf jij de spannende pamperjump of Free Fall te springen? Hierbij spring je vanaf een plateau van 12 meter naar beneden!

Kinderfeestje vanaf 6 jaar

Elke kind kan op zijn of haar niveau klimmen, als je durft kan je tot grote hoogte, vind je het wat spannend dan kan je ook eerder weer terug naar beneden. Er zijn ook enkele onderdelen bij de grond om even bij te komen of voor de kinderen die niet alle onderdelen durven te doen.

Klimmen kinderfeestje

Tijdens het klimfeestje krijgen de kinderen een pakje drinken en als afsluiting krijgen ze nog iets lekkers mee naar huis.

Let op: per vijf kinderen t/m 12 jaar dient één begeleider (vanaf 13 jaar) aanwezig te zijn. Deze hoeft echter niet mee te klimmen.

Alvast in de sfeer komen? Download de uitnodiging voor alle kinderen.

Inclusief...

  • Begeleiding door een ervaren instructeur
  • Pakje drinken + lekkernij na afloop
  • 2 uur onbeperkt klimmen en klauteren op maximaal 13 onderdelen
  • Speciale ongevallen verzekering
  • BTW

Fun Klim feestje statistieken

Sportief:

100%

Toegankelijk:

80%

Jong & Oud:

80%

Spanning:

100%
Nu reserveren

Klimmers die je voorgingen

Janneke10 Personen

Leuk kinderfeestje gehad met 6-8 jarigen, alle kindjes konden leuk meedoen en de meesten klommen in de hoogste bomen en sprongen van de hoge plateaus.

Noortje8 Personen

Wij gingen hier met een kinderfeestje naar toe (kinderen van 7 jaar). Ze vonden het allemaal erg spannend van tevoren, maar allemaal hebben ze hun grenzen verlegd. Ze hebben genoten. Ook konden ze nog leuk in het bos spelen.

Kris10 Personen

Goed geregeld, goede en leuke instructeurs! Mijn zoon heeft een top feestje gehad!